Bij EnergiePrestatie bvba kunt u terecht voor luchtdichtheidstest reeds vanaf 300 euro!

 Waarom luchtdicht bouwen?

  • Door luchtdicht te bouwen bekomt u een lager E-peil. Het E-peil is een maat voor de energieprestatie van een woning en de vaste installaties ervan in standaardomstandigheden.
  • Bij de berekening van het E-peil dient de EPB-verslaggever de luchtdichtheidswaarde bij onstentenis te gebruiken. Om de betere luchtdichtheid te mogen invoeren in de EPB-software moet er een luchtdichtheidsmeting worden uitgevoerd. EnergiePrestatie voert deze meting uit en bezorgt u het certificaat met resultaten die uw EPB-verslaggever kan invoeren in de EPB-software door de meetwaarde van het lekdebiet bij onstentenis aan te passen naar de werkelijke meetwaarde van het lekdebiet.
  • Aan de hand van een luchtdichtheidstest worden eventuele luchtlekken opgespoord en heeft u een kwaliteitscontrole op de uitgevoerde werken.
  • UW VOORDEEL: daling van de energiefactuur, hoger woonconfort, voorkomt tocht in de woning, voorkomt vochtschade door condensatie, optimale werking van uw ventilatiesysteem, hogere premies Infrax/Eandis, lager Epeil, lager netto energiebehoefte, een korting op de onroerende voorheffing.
  • KWALITEITSGARANTIE: De blowerdoortesten worden uitgevoerd volgens de Europese norm NBN EN13829. Wij beschikken over diverse toestelen om de luchtdichtheid van uw woning in kaart te brengen en te verbeteren.
   

Vraag vrijblijvend meer info:

EnergiePrestatie bv
Erkend blowerdoortester .
Beloftestraat 7
8680 Koekelare
 0486 126 075
energieprestatiebvba@gmail.com

Stuur een mailtje!

 

www.energiesparen.be